Ελένη: Το σύμφωνο συμβίωσης με τον Παντζόπουλο

28.01.2015
Ένα μυστήριο παραμένει ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο. Από τη στιγμή που η παρουσιάστρια περιμένει το παιδί του επιχειρηματία, το σενάριο ότι θα παντρευτούν ενισχύθηκε περισσότερο από ποτέ

και οι φήμες για πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο δίνουν και παίρνουν. Όπως δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι πότε να παντρεύτηκε με πολιτικό στη Σαντορίνη, πότε να παντρεύεται στο εξωτερικό και πότε να ετοιμάζει το ερχόμενο καλοκαίρι το θρησκευτικό!

Εννοείται πως κανένα από τα παραπάνω σενάρια δεν έχουν επιβεβαιωθεί, την ώρα που η βέρα λάμπει στο δάχτυλο της Ελένης. Ωστόσο, μία ατάκα της στην εκπομπή ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει νέες φήμες, ότι το ζευγάρι μπορεί και να έχει προχωρήσει στη σύναψη συμφώνου συμβίωσης!

“Υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης, με το οποίο λύνονται όλα πιο εύκολα” είχε πει συγκεκριμένα η παρουσιάστρια. Και τούτο δεν είναι το μόνο «περιστατικό» που ενισχύει το σενάριο αυτό. Τη Δευτέρα, την επομένη των εκλογών, στην εκπομπή αναφέρθηκαν στη σχέση του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Μπέτυς Μπατζιάνα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Κι ενώ δεν υπήρχε λόγος, αφού ο Γρηγόρης δεν είπε κάτι αρνητικό, η Ελένη αντέδρασε έντονα. «Το λες κάπως το σύμφωνο. Δεν κατάλαβα, έχεις κάτι με τα σύμφωνα; Το λες, λες και είναι παράνομος δεσμός!» είπε χαρακτηριστικά. Κι άντε μετά να μη σου έρθει στο μυαλό το... όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται!