Ο Τζάστιν Μπίμπερ έγινε... Παναγίτσα [βίντεο]

29.01.2015
Στροφή 180 μοιρών επιχειρεί ο διάσημος τραγουδιστής προσπαθώντας να πείσει ότι έχει γίνει "καλό παιδί" πια.

Τον τελευταίο καιρό ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) φαίνεται ότι συζητιέται πιο πολύ για τις... πομπές του παρά για τη μουσική του.

Κατά γενική ομολογία, ο 20χρονος ποπ σταρ έχει "ξεφύγει" ελαφρώς δίνοντας διαρκώς και νέα "δικαιώματα".

Όπως φαίνεται, όμως, ο Τζάστιν είναι αποφασισμένος να τα αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν και με ένα βίντεο που ανέβασε σήμερα στο Youtube εξηγεί πόσο τον ενδιαφέρει η γνώμη που έχουν όλοι για εκείνον και τονίζει ότι "δεν ήταν ο εαυτός του τον περασμένο ενάμιση χρόνο".

O Μπίμπερ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζένερες (Ellen deGeneres) χωρίς το πλατινέ μαλλί του πρόσφατου παρελθόντος με στυλ κολλεγιόπαιδου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία επάνω, και αμέσως μετά το γύρισμα της εκπομπής, γύρισε το βίντεο μεταμέλειας που βλέπετε στη συνέχεια.

"Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να εκφράσω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Γύρισα την εκπομπή της Ελεν πριν από λίγο αλλά είχα πολύ άγχος γιατί σκέφτομαι πώς με βλέπει ο κόσμος. Δεν ήθελα να βγω αλλαζόνας ή επηρμένος ή βασικά όπως φερόμουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο".

"Δεν είμαι αυτός που υποκρινόμουν ότι είμαι. Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να υποκρινόματε ότι είμαστε κάτι άλλο για να κρύψουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε μέσα μας", υποστήριξε ο Μπίμπερ εξηγώντας πόσο σκληρό είναι για ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα σε αυτό τον χώρο.

"Γενικά θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι νοιάζομαι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζάστιν συμπληρώνοντας ότι "έτσι τον μεγάλωσε η μαμά του.