Βαρδής: Κάποιοι ήρθαν στην κηδεία του πατέρα μου για το θεαθήναι

12.02.2015
Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς μουσικούς και τραγουδιστές και θάνατος του σκόρπισε της θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους πάρα πολλούς θαυμαστές του που τον λάτρευαν.

Ο γιος του Γιάννης με τον οποίο ήταν τρομερά δεμένοι, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε σ’ εκείνους που ήρθαν στην κηδεία του πατέρα του για άλλους λόγους και για μία σύντροφο του που δεν είχαν καλές σχέσεις.

«Υπήρξαν άνθρωποι στην κηδεία που ήρθαν για το θεαθήναι. Καταλαβαίνω όμως και εκείνους που τον αγαπούσαν και δεν μπόρεσαν να παραστούν. Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του πόνου τους. Επίσης, πήρα πολλά μηνύματα από άγνωστο κόσμο που έχει βιώσει απώλεια. Τους εκτιμώ αφάνταστα» δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την ξαφνική επιθυμία που έχουν όλοι να πουν τραγούδια του μπαμπά του και κάνει αυτό που έκανε κι ο ίδιος όσο ζούσε και δεν δίνει άδειες σε όλους γιατί η μουσική του είναι το δώρο που άφησε στην οικογένεια του και η κληρονομιά τους.

«Ας μην το κρύβουμε. Υπήρχε και σύντροφος του πατέρα μου που δεν μου έδειχνε και ιδιαίτερη συμπάθεια. Αποδεδειγμένα» σχολίασε για κάποια γυναίκα του Αντώνη Βαρδή με την οποία δεν κατάφερε ποτέ να έρθει κοντά ενώ σχολίασε επίσης και τη συμμετοχή του στο The Voice.

«Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή. Δεν έχω την άνεση που απαιτεί κάτι τέτοιο. Το “Voice” αφορά το αντικείμενό μου. Είναι πολύ προσεγμένο. Ξέρω ότι δεν θα εκτεθώ. Δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βοηθός της Δέσποινας. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα της Δέσποινας τα οποία όντως είναι “The Voice”».