Τι χώρισε τον Νίκο Αναδιώτη από τη γυναίκα του;

16.02.2015
Δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που τα έβαψαν…μαύρα όταν άκουσαν πως ο Νίκος Αναδιώτης έχει βρει την σύντροφο στη ζωή του. Ο καυτός παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε νωρίς την επιλογή του και παντρεύτηκε την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία μάλιστα σήμερα έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι.

O ίδιος, ποτέ δεν έχει δώσει λαβή για σχόλια, ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι για τη σχέση τους, τουναντίον παντού εκφράζει τα τρυφερά συναισθήματα για τη γυναίκα του.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You και δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες της συζυγικής του ζωής.

«Δεν με προκαλεί να ζηλέψω ή να ψάξω κινητά και τέτοια που ακούω ότι κάνουν διάφορα ζευγάρια. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι και κανένας δεν κρύβει τίποτα από τον άλλον. Πιστεύω στη μοναδικότητα των ανθρώπων. Αν φτάσει μια σχέση να ψάχνει ο ένας τον άλλον κάπου έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Λέμε πως στο γάμο μας δεν χωρά η ζήλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Σταματοπούλου δηλώνοντας ταυτόχρονα τρελά ερωτευμένη με τον άνδρα της.

Επίσης αποκάλυψε πως η γέννηση του παιδιού τους του έφερε πιο κοντά «Μας έδεσε πιο πολύ σαν ζευγάρι. Μας χώρισε βέβαια, κάποια βράδια από το κρεβάτι γιατί κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια επειδή έκλαιγε όταν ήταν μωράκι».