Έξαλλος ο Λιάγκας από την αγωγή της Σπυροπούλου

16.02.2015
Έξαλλος είναι ο Γιώργος Λιάγκας εξαιτίας της αγωγής που έκανε σ΄αυτόν και την Σάσα Σταμάτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητώντας και από τους δύο συνολικά 500 χιλιάδες ευρώ για σχόλια που είχαν κάνει στο Πρωινό για το πρόσωπό της!

Ο παρουσιαστής του Ant1 είπε μέσα από το ραδιόφωνο Παραπολιτικά, όπου παρουσιάζει εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου πως «Όντως έχει γίνει η αγωγή, είναι στενάχωρο γεγονός, ένας συνάδελφος να μηνύει και να ζητά χρήματα από έναν άλλον συνάδελφο. Είναι πρωτοφανές. Στην ουσία μάλλον είναι μια έωλη ιστορία διότι έχει απομονωθεί μια φράση και αν το ακούσει κανείς, ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα από αυτό που λέει η κυρία Σπυροπούλου θα καταλάβει. Μάλλον τη στηρίζω παρά αιχμές αφήνω για αυτό έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Αισθάνθηκε η κοπέλα ότι θίχτηκε – αδίκως θεωρώ εγώ- και προέβη σε αυτή τη πράξη. Ήδη έχει πάρει όλο το υλικό ο δικηγόρος μου και από εκεί και πέρα εγώ ελπίζω να μη φτάσουμε στις δικαστικές αίθουσες».

Σας θυμίζουμε πως η Σπυροπούλου κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής τους ζητώντας από αυτούς αποζημίωση 520.000 ευρώ (260.000 από τον καθένα).

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην αγωγή:

«Ο εναγόμενος (Γ.Λιάγκας) αφενός με παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (...) ως δήθεν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες που κατ' ουσία «ξεπουλιέται, « εξαγοράζεται», όντας τίποτα παραπάνω από ένα... «κοριτσάκι» που καταδέχεται να το «πληρώνουν» με τους οποίους περαιτέρω λίαν χυδαίους υπαινιγμούς μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση»

«Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε στα μάτια του κοινού. Κι αυτό ενώ στην πραγματικότητα είμαι γυναίκα σκληρά εργαζόμενη, προσγειωμένη, σεμνή και «χαμηλών τόνων», χαρακτηριστικά χάριν των οποίων το μέσο νοικοκυριό με έχει αγκαλιάσει, ανοίγοντας μου τις τηλεοπτικές πόρτες του, η ψευδής εικόνα που ο εναγόμενος πρόβαλε στη συνείδηση του κοινού είναι αυτή ενός υπερφίαλου, κακομαθημένου και κατ' ουσίαν μειωμένης ηθικής «κοριτσιού» που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards! … Και καταλήγει: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».