Γάμος & εγκυμοσύνη για την Κέιτι Πέρι;

19.02.2015
Είναι όντως δύο μηνών έγκυος η Κέιτι Πέρι, στο πρώτο της παιδί με τον Τζον Μάγιερ; Παντρεύονται τον Απρίλιο; Πρόσωπα του περιβάλλοντος του ζευγαριού δίνουν τις απαντήσεις.

Όχι μόνο δεν είναι έγκυος αλλά δε σκέφτεται καν το εδεχόμενο εγκυομοσύνης η Κέιτι Πέρι, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό τονίζουν άτομα του περιβάλλοντός της, διαψεύδοντας τις φήμες που πρόσφατα κυκλοφόρησαν και τη θέλουν σε... ενδιαφέρουσα.

Την Τετάρτη, το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ, άφησε να υπονοηθεί πως η 30χρονη τραγουδίστρια είναι δύο μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer).

"Η Κέιτι δεν είναι έγκυος. Δεν το σκέφτεται καν να μείνει έγκυος τώρα. Είναι στην μέση περιοδείας" δήλωσε πηγή στη MailOnline.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι σε περιοδεία στην Ευρώπη και στην Ασία μέχρι και τα μέσα Μαϊου ενώ τοπ performance απαιτεί χορό κι ακροβατικά που δε θα μπορούσε να κάνει μια έγκυος.

"Είναι συνέχεια απασχολημένη και η περιοδεία είναι εξαιρετικά απαιτητική" προσθέτει η πηγή.

"Δε θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά αν περίμενε παιδί. Είναι απλά αδύνατο. Πρέπει να χορεύει, να πετάει στον αέρα, μα κάνει όλα αυτά τα ακροβατικά. Πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση".

Αλλά και στο θέμα του γάμου και τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται τον Απρίλιο, η πηγή επίσης είναι κατηγορηματική: "Είναι όλα ψεύδη".

Η Κέιτι και ο Τζον είναι σε μια σχέση με σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις από το 2012. Χώρισαν τον Μάρτιο του 2013, αργότερα η σχέση τους αναζωπυρώθηκε για να τα ξανασπάσουν τον Φλεβάρη του 2014. Πρόσφατα ανακοίνωσαν πως είναι και πάλι μαζί ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτι Πέρι παραδέχτηκε πως οι εντάσεις στη σχέση της με τον Τζον την έκαναν πιο δυνατή.