Ο Βαρουφάκης ψήφισε για Πρόεδρο και μετά πήγε θέατρο με τη σύζυγο [vds]

19.02.2015
Μέσα στον φρενήρη ρυθμό των διαπραγματεύσεων και την ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Γιάνης Βαρουφάκης πήρε από το χέρι τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και πήγε... θέατρο. Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας πήραν φωτιά και οι δημοσιογράφοι έπεσαν επάνω στο ζευγάρι για μια δήλωση.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά της συζύγου, και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος αφού χθες ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη συνέχεια μετέβησαν στο Μικρό REX-Σκηνή «Κατίνα Παξινού», προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ευτυχισμένες Μέρες» του Σάμουελ Μπέκετ, με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Φιλιππίδου.

Αν και οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν επίμονα για τις πολιτικές εξελίξεις, ο Τσάρος της Οικονομίας περιορίστηκε στο να πει: «κάνουμε μια διαπραγμάτευση η οποία γίνεται για πρώτη φορά» και συνέχισε δείχνοντας την πιο.... ευαίσθητη πλευρά του, μιλώντας για την παράσταση και για την σύζυγό του:

«Είμαι πολύ καλύτερα μετά από αυτή τη παράσταση, είναι από τα αγαπημένα μου έργα... Είναι εξαιρετική παράσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σύζυγό του αποκάλυψε ότι με όλα αυτά τα τρεξίματα του λείπει: «Είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ». Μάλιστα βγήκαν από το θέατρο πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ πριν ο κ. Βαρουφάκης αντάλλαξε τη «χαρακτηριστική» χειραψία του με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη.