Συγκλονισμένη η Μινάζ: Συνεργάτης της μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ

19.02.2015
Για πρώτη φορά η Νίκι Μινάζ βρίσκεται σε θέση να χάνει κάποιον συνεργάτη της από τη ζωή. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μετά το φόνο ενός εκ των συνεργατών της και τον τραυματισμό ενός δεύτερου σε καυγά σε μπαρ της Φιλαδέλφεια, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 29χρονος De'Von Pickett, 29, διευθυντής της περιοδείας της Μινάζ υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο 27χρονος Eric Parker, 27, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες με τους άτυχους συνεργάτες της στο Instagram και ανακοίνωσε το γεγονός μέσω Twitter, γράφοντας: "Δύο μέλη της ομάδας μου μαχαιρώθηκαν χθες βράδυ στη Φιλαδέλφεια. Ο ένας σκοτώθηκε. Βρίσκονταν εκεί μόλις δύο ημέρες κάνοντας πρόβα για την περιοδεία" . Στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram.

Tη βαθιά λύπη της για το χαμό του Pickett εξέφρασε και η Ριάνα, που είχε κι αυτή συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Ένας από τους καλύτερους, κουλ και ευδιάθετους ανθρώπους που έχω γνωρίσει κι έχω περιοδεύσει μαζί. Περάσαμε τόσο καλά. Λύπη να χάνεται ένα τόσο όμορφο πνεύμα όπως το δικό σου" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του άτυχου άνδρα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.