Η Φόνσου αποκαλύπτει γιατί έμεινε ο Μαρίνος στο Σπίτι του Ηθοποιού

24.02.2015
Πριν κάποιους μήνες είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαρίνος φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο Σπίτι του Ηθοποιού και κυκλοφόρησαν πολύ έντονα οι φήμες πως πήγε γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Τώρα, η διευθύντρια του Σπιτιού, Άννα Φόνσου ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της προσωρινής του παραμονής εκεί αναφέροντας επίσης και που βρίσκεται τώρα ο γνωστός ηθοποιός.

«Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι’ αυτό, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά. Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ.» δήλωσε στη συνέντευξη της στο περιοδικό People.

Στη συνέχεια είπε πως οι δυο τους δεν γνωρίζονταν από πριν, τον πλησίασε εκείνη πρώτη για να του συμπαρασταθεί και το επόμενο μέρος που έμεινε ήταν ένας υπερπολυτελής οίκος ευγηρίας γιατί είχε ανάγκη από ψυχολόγο.

«Ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση.» πρόσθεσε για την καθημερινότητα του αυτόν τον καιρό.