Οσκαρικό σκάνδαλο τα... χάδια του Τραβόλτα

25.02.2015
Στον απόηχο της πρόσφατης 87ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, ένα όνομα που συνεχίζει να συζητιέται ακόμη είναι αυτό του διάσημου ηθοποιού. Και όχι για "καλό"!

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) τα... κατάφερε πάλι και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του εδώ και τρεις μέρες...

Μια το περουκίνι και το κολιέ/λαιμαριά που διάλεξε για τη λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου, μια η ξαφνική "επίθεση" στη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) στο κόκκινο χαλί, ο 61χρονος σταρ "μπήκε" με άνεση στο στόμα του κόσμου.

Και φυσικά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Ίντινα Μενζέλ (Idina Menzel) για να παρουσιάσουν το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι.

Το "ζευγάρωμα" δεν ήταν τυχαίο, καθώς στην περσινή απονομή η τρομερή γκάφα του Τραβόλτα που είχε προσφωνίσει την Μενζέλ ως "Αντέλ Ναζίμ" έχει αφήσει ιστορία...

Φέτος, λοιπόν οι δυο τους ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, όπου η Ίντινα πήρε το αίμα της πίσω αποκαλώντας τον Τζον "Γκλομ Γκαζίνγκο".

Τρελά γέλια από όλους, όμως το σκηνικό που ακολούθησε ήταν κάπως αμήχανο, μέχρι και... άκομψο για πολλούς.

Τα "χαϊδολογήματα" του Τραβόλτα στη συμπαρουσιάστριά του -που έγιναν επίτηδες υπερβολικά και χιουμοριστικά, για να τονίσουν ότι ο Τζον όντως ξέρει ποια είναι η Ίντινα Μενζέλ- ξένισαν και σχολιάστηκαν καυστικότατα από όλους, ενώ, όπως ήταν φυσικό, τα σόσιαλ μίντια οργίασαν...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε από μόνοι αν η αντίδραση ήταν υπερβολική ή όχι.

Πάντως, ο... ντόρος ήταν τόσο μεγάλος που σήμερα χρειάστηκε ο εκπρόσωπος του Τραβόλτα να εκδόσει σχετική δήλωση, τονίζοντας ότι "η όλη σκηνή ήταν σκηνοθετημένη και είχε προβαριστεί πολλές φορές πριν την τελική στιγμή".

"Ο Τζον Τραβόλτα απόλαυσε τη δουλειά με την Ίντινα Μενζέλ. Ο Τζον πέρασε τέλεια στα Όσκαρ γιατί η σύζυγός του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) και η κόρη του, Έλα (Ella) ήταν στο κοινό μαζί του", ολοκληρώθηκε η δήλωση και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προφανώς περιμένουν να... καταλαγιάσει η ιστορία!