Συναγερμός: Η Κέιτ στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους

26.02.2015
Άσχημες ώρες για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ που χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως. Τι συνέβη αλήθεια;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, η Κέιτ (Kate) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες "με φρικτούς πόνους στην κοιλιά αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα".

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η 33χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν άντεξε στο σκληρό πρόγραμμα που είχε τις τελευταίες εβδομάδες και λύγισε, επτά εβδομάδες πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδάκι της.

Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ νοσηλεύεται κατά τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης ενώ όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Γεώργιο είχε πάλι περάσει τον πρώτο καιρό στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα υπερέμεσης.

"Η Κέιτ ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο Γουίλιαμ δεν ήταν στο σπίτι και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Διπλώθηκε στα δύο από τον πόνο και κατατρόμαξε για το αγέννητο παιδί της. Έτσι ζήτησε από τις βοηθούς της να καλέσουν τα επείγοντα περιστατικά", μεταφέρουν πηγές του παλατιού στο περιοδικό "Star" τονίζοντας πως το νοσοκομείο η "υψηλή" έγκυος υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

"Στην αρχή πίστεψαν ότι ξεκινάει ο τοκετός, όμως οι συσπάσεις δεν ήταν τόσο συχνές ώστε να το επιβεβαιώνουν", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι τελικά όλα πήγαν καλά και οι συσπάσεις εξαφανίστηκαν στο επόμενο 24ωρο.

Λάθος συναγερμός, ευτυχώς, όμως ήταν σαφές το μήνυμα ότι η Κέιτ χρειάζεται ξεκούραση, γεγονός που όλα δείχνουν ότι ο σύζυγός της είναι αποφασισμένος να εξασφαλίσει για την καλή του.