Διάσημο ζευγάρι δίνει δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα του;

09.03.2015
Πέντε μήνες φαίνεται ότι άντεξε διάσημο ζευγάρι μακριά και είπε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα του.

Και ας ακουγόταν μέχρι πρόσφατα ότι εκείνος είχε προχωρήσει τη ζωή του με νεαρή ηθοποιό! Ο λόγος για τον Άλκι Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας είναι και πάλι μαζί.


Οι δυο τους συναντήθηκαν, μίλησαν και αφού πέρασαν μαζί την παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποφάσισαν ότι δε μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον. Έτσι, είναι και πάλι μαζί, ενώ όταν τελειώνουν και οι δύο με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από τα θέατρα όπου εμφανίζονται, πηγαίνουν στο σπίτι του ηθοποιού, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η νεαρή ηθοποιός, που τη γνωρίσαμε μέσα από το Νησί, έχει συμβιβαστεί με την ιδέα, ότι ο αγαπημένος της θα περνάει και πολλές ώρες στη δουλειά με την πρώην του, Χρύσα Παππά, αφού στο θέατρο Κάππα που του ανήκει φιλοξενείται η παράσταση «Addio Del Passiato», όπου εμφανίζεται η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του. Μάλιστα, με τη βοήθεια του Άλκι Κούρκουλου η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο ηθοποιός έβγαινε με τη νεαρή ηθοποιό και πρωταγωνίστρια στο «Ταμάμ», Λίλα Μπακλέση!