Sex-machine για την ηλικία του ο Κώστας Βουτσάς - Πόσες φορές;

11.03.2015
Το ζευγάρι είναι αγαπημένο και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό OK!, ενώ η συνέντευξη που συνόδευσε τη φωτογράφηση επικεντρώθηκε γύρω από τη σχέση τους, αλλά και τις κατακτήσεις του κωμικού ηθοποιού.

O Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός γάμου και μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να τους παντρέψει:

«Πώς δεν το σκεφτόµαστε! Εδώ θέλουµε να κάνουµε παιδί. Η αλήθεια είναι ότι ζούµε σαν παντρεµένοι. Πάντως θα µου άρεσε να µας παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που θαυµάζω πολύ".

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βουτσάς κλήθηκε να απαντήσει πόσο συχνά μπορεί να έχει ερωτικές επαφές:

«Μία με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι πλέον τόσο ακμαίος όσο ήμουν κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα, αλλά τα καταφέρνω, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ χάπια. Ρώτησα τον γιατρό μου, επειδή έχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, και μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ τέτοιου είδους βοηθήματα γιατί μακροπρόθεσμα θα μου κάνουν κακό».

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε ότι ζηλεύει:

«Ξέρεις πως κάνουν οι θαυμάστριες του; Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος, αλλά είναι αρκετές φορές που κρατάω την αναπνοή μου για να μην εκραγώ. Όταν βλέπω μια θαυμάστρια να έρχεται στο καμαρίνι του και να τον παίρνει αγκαλιά για περισσότερο από δύο λεπτά, είναι δυνατόν να μην ζηλέψω; Έχει έντονο σεξαπίλ και υπάρχουν πολλές γυναίκες, ακόμα και νέοτερές μου, που τον θέλουν και το δείχνουν».