Ελένη - Βαρουφάκης: Μυστικό δείπνο στην έπαυλη της;

17.03.2015
Πριν λίγες, η Ελληνοφρένεια είχε την έμπνευση για τη μεγάλη τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα, ήταν τόσο πιστευτό το τρέιλερ που είχαν φτιάξει, που πολλοί πίστεψαν ότι είναι αληθινό! Έλα, όμως, που έρχεται τώρα το περιοδικό Ciao και αποκαλύπτει ότι μπορεί οι δυο τους να μη συναντήθηκαν μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, βρέθηκαν, όμως, στην έπαυλη της ωραίας Ελένης!!!! Κουλό;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όχι και τόσο, αφού σου λέει ότι Μενεγάκη και Βαρουφάκης γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό!!! Όπως διαβάζουμε στο Ciao που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, η Ελένη είχε πρωτογνωρίσει τον Βαρουφάκη πριν λίγα χρόνια στα καμαρίνια τηλεοπτικού σταθμού (όπως καλή ώρα έγινε με την Κων/να Σπυροπούλου πρόσφατα). Η δεύτερη επαφή τους έγινε τυχαία πριν λίγους μήνες, σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Βαρουφάκης και Μενεγάκη συνοδεύονταν από τους συντρόφους τους, Δανάη Στράτου και Ματέο Παντζόπουλου αντίστοιχα. Οι συστάσεις έγιναν και σύντομα οι τέσσερις τους έφτιαξαν μία ευχάριστη παρέα.

Όταν, ο Βαρουφάκης έγινε υπουργός, Ελένη και Παντζόπουλος του τηλεφώνησαν για να τον συγχαρούν. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάλεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του για ένα dinner στην έπαυλη των Μελισσίων. Επειδή το πρόγραμμα του υπουργού ήταν υπέρ-φορτωμένο (eurogroup, συνεντεύξεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις) το dinner έλαβε χώρα μόλις το περασμένο Σάββατο.

Η τετράδα γευμάτισε στην έπαυλη και γεύτηκε τις λιχουδιές που έφτιαξε με τα χεράκια της η ετοιμόγεννη Ελένη. Ήπιαν, κουβέντιασαν, γέλασαν και μετά από τρεις ώρες (το χρονομέτρησε το περιοδικό;) το ζεύγος Βαρουφάκη αποχώρησε, διότι ο υπουργός το επόμενο πρωί ταξίδευε για Παρίσι!

Οπότε, αν εσύ Σπυροπούλου έβγαλες selfie με Βαρουφάκη, φάε τη σκόνη της Ελένης. Εκείνη τον τραπέζωσε!!!!