Σκάνδαλο: Ο Ντίσικ στην αποτοξίνωση επί πληρωμή

17.03.2015
Όλα έχουν την τιμή τους και ο "Λόρδος" σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δείχνει να το αποδεικνύει περίτρανα.

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) αποφάσισε να μπει σε μια πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης ώστε να "αντιμετωπίσει επιτέλους τους δαίμονές του".

Έλα όμως, που στο καπάκι, οι πληροφορίες που έρχονται μιλούν για "καλοστημένη μπίζνα" του διαβόητου για τις πονηριές του συντρόφου της ΚόρτνεΪ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) ο οποίος μπήκε μεν στην κλινική, επί παχυλής ανταμοιβής δε, έναντι διαφήμησης.

Το Rythmia Life Advancement Center στην Κόστα Ρίκα που τον φιλοξενεί, άνοιξε τις πόρτες του μάλις την Παρασκευή, οπότε, σου λένε οι υπεύθυνο... "ποια καλύτερη διαφήμηση από πρωταγωνιστή του ριάλιτι Keeping up with the Kardashians"; Χπύπησαν φλέβα, φαίνεται, με τον Σκοτ, ο οποίος δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και εξέδωσαν μέχρι και ανακοίνωση εξ ονόματός του, ενώ πόζαραν μαζί του την ώρα πριν από την αναχώρησή του.

Οι κακές γλώσσες μιλούν για εξωφρενικό ποσό έξι (!) ψηφίων ενώ την ίδια στιγμή, η ευχή είναι, ανεξαρτήτως της αμοιβής, να λάβει μιας κάποιας μορφής θεραπεία για τους εθισμούς που σίγουρα έχει και όχι μόνο χαλαρωτικά σπα και μασάζ.