Η Πηλιχού ερωτεύτηκε άλλη... γυναίκα!

18.03.2015
Η Ιωάννα Πηλιχού άφησε λίγο τα προσωπικά της θέματα στην άκρη και μίλησε σε συνέντευξή της για την ταινία «Amore mio» που πρωταγωνιστεί και στην οποία υποδύεται μία γυναίκα που είναι ερωτευμένη με μία άλλη γυναίκα.

Για την εμπειρία της αυτή είπε στο περιοδικό Hello: “Ερμηνεύω έναν ρόλο που δεν έχω ξανακάνει, μια γυναίκα που ενδιαφέρεται ερωτικά για το ίδιο φύλο. Μάλιστα, με τον καλύτερο της φίλο, που τον υποδύεται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ερωτεύονται και διεκδικούν την ίδια γυναίκα, την οποία υποδύεται η Ελίνα Μάλαμα. Βάζουν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο, είναι τρομερά ανταγωνιστικοί, ταυτόχρονα όμως εισπράττεις ότι υπάρχει αληθινή φιλία ανάμεσα τους».

Στην ερώτηση για το αν έχουν κάνει μαζί ερωτική σκηνή απάντησε πως «Είναι πολύ διακριτικά τα πράγματα, δεν θα την έλεγα ακριβώς ερωτική σκηνή. Ο Χρήστος Δήμας, που σκηνοθετεί την ταινία, έχει μια αισθητική, δεν έχει σκοπό να προκαλέσει, ούτε να κάνει κάτι χυδαίο. Είναι πολύ προστατευτικός με τους ηθοποιούς και βρήκε τον τρόπο να δείξει τα πράγματα τόσο ομαλά, που είναι σαν να μην τα δείχνει».