Πηλιχού: Ο τρελός έρωτας με... συμπρωταγωνίστρια της!

18.03.2015
Αν και η Ιωάννα Πηλιχού δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα η σχέση της με τον Μάνο Κουτσάφτη έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, η ίδια διανύει την καλύτερη της περίοδο στα προσωπικά της, ενώ το ίδιο ισχύει και με τα επαγγελματικά της, αφού πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις, ενώ την Πέμπτη (19/3) κάνει πρεμιέρα η ταινία «Amore mio» στην οποία συμμετέχει.

Ωστόσο, ο ρόλος της στην ταινία είναι ιδιαίτερος, αφού η Πηλιχού υποδύεται μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με άλλη γυναίκα! Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Hello! για την εμπειρία της αυτή.

«Είμαστε πολύς και καλός κόσμος σε αυτή την ταινία. Ερμηνεύω έναν ρόλο που δεν έχω ξανακάνει, μια γυναίκα που ενδιαφέρεται ερωτικά για το ίδιο φύλο. Μάλιστα, με τον καλύτερο της φίλο, που τον υποδύεται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ερωτεύονται και διεκδικούν την ίδια γυναίκα, την οποία υποδύεται η Ελίνα Μάλαμα. Βάζουν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο, είναι τρομερά ανταγωνιστικοί, ταυτόχρονα όμως εισπράττεις ότι υπάρχει αληθινή φιλία ανάμεσα τους.


Αν έχει ερωτική σκηνή με τη συμπρωταγωνίστρια της εξηγεί: "Είναι πολύ διακριτικά τα πράγματα, δεν θα την έλεγα ακριβώς ερωτική σκηνή. Ο Χρήστος Δήμας, που σκηνοθετεί την ταινία, έχει μια αισθητική, δεν έχει σκοπό να προκαλέσει, ούτε να κάνει κάτι χυδαίο. Είναι πολύ προστατευτικός με τους ηθοποιούς και βρήκε τον τρόπο να δείξει τα πράγματα τόσο ομαλά, που είναι σαν να μην τα δείχνει"



Και συνεχίζει: "Παρότι δεν γνωριζόμασταν με την Ελίνα, δεν είχαμε κάποιο θέμα. Κληθήκαμε να κάνουμε κάτι που, ακριβώς επειδή ήταν διακριτικό, δεν μας δημιούργησε αμηχανία. Επειδή δεν είναι στη φύση μου, όμως, είμαι κι εγώ περίεργη να δω το αποτέλεσμα. Αλλά δεν είχα στο μυαλό μου να υποδυθώ μια γυαίκα ερωτευένη μεε μια άλλη γυναίκα, αλλά έναν ερωτευμένο άνθρωπο"