Δες πόσο έχει αλλάξει η ηθοποιός Μπέτυ Αρβανίτη [photos]

18.03.2015
Mια από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου, που συνδύαζε την εμφάνιση με την ικανότητα ερμηνείας! Πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμς, έχει λάβει μέρος σε πολλές ταινίες, ειδικά στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά και του πρώην συζύγου της, Φαίδωνα Γεωργίτση.

Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο, ενώ δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει πολύ συγκεκριμένες δημόσιες εμφανίσεις.

Ο λόγος για την 76χρονη ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη που στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κύκλος με την Κιμωλία» στο Θέατρο Παλλάς, πήγε συνοδευόμενη από το γιο της Αλέξη Σταμάτη και τον Βασίλη Πουλατζά, και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα φλας!

Δες πως είναι σήμερα η διάσημη ηθοποιός στην τελευταία φωτογραφία:

Να σημειώσουμε ότι από το 1987 ηγείται της θεατρικής Εταιρίας "Πράξη", που εδρεύει στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, σχήμα που θεωρείται από τα πλέον ποιοτικά στην Ελλάδα. Έχει ανεβάσει πάμπολλα έργα συγγαφέων όπως οι Ίψεν, Πιραντέλο, Πίντερ, Στρίντμπεργκ, Έικμπορν, Τσέχοφ, Ντίρενματ, Ζενέ κλπ, έχοντας συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του ελληνικού χώρου όπως τους Μίνω Βολανάκη, Λευτέρη Βογιατζή, Στάθη Λιβαθινό, Νίκο Μαστοράκη, Τάσο Μπαντή, Νικαίτη Κοντούρη, Βίκτορα Αρδίττη κλπ. Η Β΄Σκηνή έχει λειτουργήσει ταυτόχρονα και ως ένα φυτώριο νέων σκηνοθετών και ηθοποιών. Μάλιστα, τη δεκαετία του 70 πρωταγωνίστησε σε πετυχημένες σειρές του BBC, με πιο γνωστή την «Who pays the ferryman».