Μα πού έχει χαθεί η καυτή Φλορίντα Πετροτσέλι; [photos]

07.04.2015
Την εκρηκτική Φλορίντα Πετροτσέλι είδαμε στη διαδικτυακή γύρα μας και ψάχνοντας στο κουτάκι των αναμνήσεών μας την… ανασύραμε με νοσταλγία.

Την εκρηκτική Φλορίντα Πετροτσέλι είδαμε στη διαδικτυακή γύρα μας και ψάχνοντας στο κουτάκι των αναμνήσεών μας την… ανασύραμε με νοσταλγία.

Τη γνωρίσαμε καλύτερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Star, όπου παρουσίαζε τη στήλη της μόδας με τα σπαστά ελληνικά της, αλλά έχουμε να ακούσουμε νέα της δύο περίπου χρόνια, όταν δηλαδή αποχώρησε από την εκπομπή. Τότε την είχαμε αφήσει να ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Λιάπη, του ανιψιού του πολιτικού Μιχάλη Λιάπη. Σήμερα δεν μπορούμε να βρούμε τα ίχνη της, καθώς δεν διατηρεί λογαριασμούς (τουλάχιστον με το κανονικό της όνομα) στα social media.

Φήμες λένε πως πέρασε από τα δοκιμαστικά για την νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου , αλλά άγνωστο αν τελικά την πήραν εκεί.

Για την ιστορία σας θυμίζουμε πως η καυτή Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). Γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά η οικογένειά της μετακόμισε αμέσως για Ιταλία. Εκεί μέχρι τα 18 έζησε στη Φότζια, μετά πήγε στο Μιλάνο και στα 20 ήρθε στην Ελλάδα χτυπημένη από… έρωτα. Στα πάτρια εδάφη δοκίμασε πολλές δουλειές. πέρασε από αρκετές δουλειές, όπως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Τελικά κατέληξε στην εκπομπή της Ελεονώρας, από την οποία αποχώρησε το 2013.