Κόρη γνωστού ζευγαριού της σοουμπίζ εσπευσμένα σε κλινική αποτοξίνωσης

14.04.2015
Τα παιδιά των διάσημων δεν είναι τόσο ευτυχισμένα όσο φαίνονται. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο υπότιτλος της είδησης ότι το νεαρό μοντέλο και κόρη των ηθοποιών Άλεκ Μπάλντγουιν και Κιμ Μπέισινγκερ, Άιρλαντ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η κατάξανθη Άιρλαντ ενημέρωσε τους followers της μέσω Twitter τη Δευτέρα του Πάσχα ότι θα παραμείνει σε κλινική του Μαλιμπού για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τη 19χρονη χρειάζεται στήριξη για να αντιμετωπίσει ένα «συναισθηματικό τραύμα», αν και τα ξένα ΜΜΕ τη χαρακτηρίζουν απλώς «εξαρτημένη από ουσίες».

Το Just Jared αναφέρει ότι οι Μπάλντγουιν διάλεξαν την κλινική SOBA, που ειδικεύεται σε εξαρτήσεις ψυχολογικού είδους και καταχρήσεις, γιατί εκεί έχουν βρει βοήθεια πολλά άλλα μέλη της οικογένειας. Η Άιρλαντ πρόσφατα έκανε μια επέμβαση γυναικολογικού χαρακτήρα και χώρισε και από τη σύντροφό της Έιντζελ Χέιζ, παράγοντες που της δημιούργησαν σοβαρό στρες.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, η 19χρονη δήλωσε μέσω Twitter ότι ο λόγος που βρίσκεται στην κλινική είνια γιατί ... παρτάρει τρελά και κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο !!!