Σε κλινική αποτοξίνωσης η κόρη της Μπέισινγκερ

14.04.2015
Σε κλινική αποτοξίνωσης μπήκε η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger), Άιρλαντ Μπαλντγουιν (Ireland Baldwin) όπως έσπευσε να γνωστοποιήσει μόνη της μέσω των social Media, τη Δευτέρα.

Η ίδια βέβαια θα ήθελε να είναι αλλού, στο διάσημο φεστιβάλ coachella.

Αντί για το coachella... γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από την κλίνική.

Με μια σειρά από συνεχόμενα tweets η ίδια ενημερώνει πως πρόκειται να παραμείνει στην κλινική του Μαλιμπού για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λαμβάνοντας εντατική θεραπεία για να ξεπεράσει κάποιο "συναισθηματικό τραύμα" που αντιμετωπίζει.

Κάποια ημέρα θα νιώσω έτοιμη να μοιραστώ την ιστορία μου ανοιχτά χωρίς να νιώθω όπως τώρα. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι αέρα, μια ευκαιρία να δουλέψω με τον εαυτό μου και συγκεντρώνω όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι για να ξεπεράσω τα πάντα και να απαλλάξω τον εαυτό μου από τον πόνο.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η 19χρονη Άιρλαντ, που βγήκε στο προσκήνιο την τελευταία διετία με φωτογραφήσεις της στα περιοδικά Vanity Fair, Elle και DuJour κι άλλα εδώ και καιρό είναι εξαρτημένη από ουσίες.

Όπως φημολογείται, οι δικοί της ανησύχησαν για την κατάσταση κι αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα. Στην κλινική τη συνόδεψε η μητέρα της, που υπέγραψε για την παραμονή της ενώ η Άιρλαντ δείχνει να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του εθισμού της και σύμφωνα με πηγές, κλώτσαγε και ούρλιαζε.

Προφανώς η Άιρλαντ δεν πιστεύει πως έχει πρόβλημα αλλά "πάρταρε" ασύστολα non stop και οι δικοί της άρχισαν να ανησυχούν έντονα. Άλλωστε, ο αλκοολισμός δεν είναι κάτι καινούριο για την οικογένεια. Δύο από τους συγγενείς της έχουν στο παρελθόν εισηχθεί στην κλινική, οπότε αυτό το μέρος είναι γνώριμο για την οικογένεια.

Και μπορεί η ίδια να βρίσκεται στην κλινική αλλά έχει όλα τα κομφόρ. Μπορεί να τρώει εκλεκτά γεύματα, να χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο αλλά και να έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ, μέσω του οποίου ενημερώνει τους ιντερνετικούς της φίλους.