Ενοχλημένος o Κανάκης on-air: «Είμαστε αριστερά κομμούνια ή δεξιά τομάρια;» [vds]

21.04.2015
Κατά του φανατισμού στράφηκε ο Κανάκης, ακούγοντας ένα μήνυμα τηλεθεατή «Φτάνει ρε παιδιά με την κριτική»! Το μήνυμα του τηλεθεατή προφανώς ενοχλείται με την κριτική των Ράδιο Αρβύλα στους πολιτικούς και έφτασε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής τους το βράδυ της Δευτέρας 20 Απριλίου.

Ο Αντώνης Κανάκης «χτύπησε κόκκινο» με το μήνυμα του τηλεθεατή και ξεσπάθωσε - στην αρχή με το γνωστό χιούμορ του και κατόπιν με σοβαρά σχόλια:

«Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του Ράδιο Αρβύλα και κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι είναι το εξής: Οι ακραίοι κολλημένοι φανατικοί δεξιοί, είναι πεπεισμένοι ότι είμαστε αριστερά κομμούνια. Οι ακραίοι φανατικοί αριστεροί, είναι πεπεισμένοι ότι είμαστε δεξιά τομάρια, όργανα του συστήματος.
Αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παράσημα γι' αυτό που κάνουμε εδώ. Όταν είσαι φανατισμένος, όταν ανήκεις κάπου και έχεις πει ότι "εδώ ανήκω και οτιδήποτε ακούσω γι' αυτό το πράγμα εναντίον του, δεν με ενδιαφέρει να το σκεφτώ, να το αξιολογήσω, να δω αν είναι σωστό ή λάθος, να δω αν λένε κάτι που έχει βάση, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά", η σκέψη σταματάει, ο φανατισμός αρχίζει
», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο...