Καβγάς στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» - O Κιμούλης διέκοψε επί σκηνής

21.04.2015
Ένα περίεργο περιστατικό διαβάσαμε ότι έλαβε χώρα στο θέατρο «Πειραιώς 260», όπου παίζεται η τραγωδία «Βασιλιάς Ληρ» του Σαίξπηρ, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη. Η παράσταση άργησε να ξεκινήσει λόγω μεγάλης προσέλευσης θεατών, γεγονός φυσικά πολύ ενθαρρυντικό σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Ήταν λίγο μετά τις 21.00 και η παράσταση είχε μόλις ξεκινήσει με καθυστέρηση. Ο Γιώργος Κιμούλης βρισκόταν ήδη επί σκηνής, με τα φώτα στην πλατεία χαμηλωμένα. Ξαφνικά, μια έντονη συνομιλία από την πλατεία αναστάτωσε τόσο το κοινό όσο και τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος εν τέλει ζήτησε να ανάψουν τα φώτα για να μάθει τι συνέβη.

Ο θεατής που φώναζε ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση, ενώ είπε πως περίμενε 50 λεπτά για να μπει στο θέατρο και βρήκε τις θέσεις του κατειλημμένες. Γι αυτό και δημιουργήθηκε καβγάς με την ταξιθέτρια.

Ο Γιώργος Κιμούλης αντί να ενοχληθεί με τον απαιτητικό θεατή φαίνεται πως φώναξε... κυρίως απευθυνόμενος στην ταξιθέτρια: «Είμαι εδώ στη σκηνή χάρη σ' αυτόν τον κόσμο! Αφού κάνω εγώ υπομονή, πρέπει να κάνετε κι εσείς».

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και ο πρωταγωνιστής ζήτησε μια διακοπή 30 δευτερολέπτων για να ηρεμήσει και η παράσταση να ξεκινήσει από την αρχή.