Νέα εξέλιξη: Τελικά είναι ο Βοσκόπουλος ο πατέρας της Χαράς;

21.04.2015
Η διαμάχη γύρω από το αν τελικά ο πατέρας της Χαράς, της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου, είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η κα Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε -εκ νέου- εξέταση DNA.

Αυτό σημαίνει πως η 26χρονη κοπέλα θα κληθεί να δώσει δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να ξεκαθαρίσει επιτέλους αυτή η υπόθεση που εκκρεμεί από το 2007. Οι δύο πλευρές ενημερώθηκαν από τους δικηγόρους τους και το προσεχές διάστημα η Χαρά - που μένει στην Ελβετία- θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε γενετική ανάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική του στάση και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για το τεστ DNA, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνει και ο στενός κύκλος του τραγουδιστή που σημειώνει: «Ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψή του και πιστεύει ότι και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις».