Τώρα, ο Sakis κάνει φάρσα στο Μητσικώστα! Ουάου!

21.04.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο Γιώργος Μητσικώστας μέσα από την εκπομπή του στον Άλφα, νόμιζε πως κάνει φάρσα στο Σάκη Ρουβά.

Στην εν λόγω φάρσα, ο Μητσικώστας μιμείται το Θεοδωράκη και του προτείνει να τραγουδίσει το «Άξιον Εστί».

Ο γλυκίτατος και πάντα ευγενής Σάκης, δεν καταλαβαίνει τη φάρσα και το σκηνικό πλέκεται τόσο ωραία που το γέλιο που προκαλεί είναι πηγαίο.

Φυσικά, το μυαλό του Μητσικώστα είχε προχωρήσει πολύ και στη φάρσα έκανε λίγο για μπαστάρδεμα του Άξιον Εστί με το This is our night που τραγουδούσε τότε ο Ρουβάς στη Eurovision.

Kαι να που έρχεται η ζωή, να αντιγράψει την τιβί.

Γιατί ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει πέντε εμβληματικές συνθέσεις στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» στη Νέα Σμύρνη στις 2 Μαΐου. Πρόκειται για τα «Ένα το Χελιδόνι», «Με το λύχνο του άστρου», «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «Της αγάπης αίματα» και «Ανοίγω το στόμα μου» από το λαϊκό ορατόριο «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, έργο που σφράγισε με τη φωνή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Πάρα τις αντιδράσεις που ήδη έχουν ξεσπάσει, ο Σάκης φαίνεται να είναι σούπερ ευτυχής για το νέο βήμα στην καριέρα του και δηλώνει:

«Η συμμετοχή μου στο μουσικό αφιέρωμα για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη του σημαντικότατου Έλληνα συνθέτη είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Η ερμηνεία του “Άξιον Εστί” είναι ένας σταθμός για την μουσική μου πορεία, μια μουσική πρόκληση που με συνεπαίρνει και με εξελίσσει»!

Ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης φέρεται να έχει εκφράσει το θαυμασμό του για το Sakis και ευχόμαστε να μην βγει να κράζει πάλι η Χρυσούλα Διαβάτη!

Πλέον, αυτός που κάνει πλάκα είναι ο Sakis στο Μητσικώστα, ο οποίος φαίνεται να νόμιζε πριν μερικά χρόνια πως το σενάριο του αποτελεούσε κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Θυμήσου τη φάρσα και το θρυλικό πια «Ουάου» του Σάκη!