Μουλαζίμ: Τα παράτησε κι επέστρεψε στην Τουρκία!

21.04.2015
15 ολόκληρα χρόνια έμεινε στην Ελλάδα η Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία πριν λίγο καιρό πήρε τη μεγάλη απόφαση να τα παρατήσει και να επιστρέψει στην Τουρκία.

Το πανέμορφο μοντέλο επέστρεψε στην πατρίδα της, έχοντας αποσυρθεί από το μόντελινγκ και γενικότερα με το χώρο της μόδας. Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στην πατρίδα της ασχολείται με συμπατριώτες της που θέλουν να ταξιδέψουν στη Μύκονο ή σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και βοηθά Τούρκους που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, αγοράζοντας ακίνητα.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι και πάλι στη χώρα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω για πάντα την Ελλάδα, γιατί το καλοκαίρι θα ταξιδέψω στη Μύκονο και θα δουλέψω με νέους συνεργάτες, όπου θα παρέχουμε services σε τουρίστες, από κρατήσεις ξενοδοχείων μέχρι μεταφορά με ελικόπτερο», εξηγεί η ίδια στην εφημερίδα.

Η απόφαση της, όπως λέει, δεν ήταν δύσκολη, αφού επέστρεψε στη χώρα της. «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου, γιατί στην ουσία ξαναγύρισα στην πατρίδα μου, εδώ απ' όπου ξεκίνησαν τα πάντα για μένα. Η ζωή μου, η καριέρα μου, όλα ήταν εδώ αρχικά και στη συνέχεια πήγα στην Ελλάδα. Όπως πριν από 15 χρόνια πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάω στην Ελλάδα, έτσι και τώρα αποφάσισα να έρθω στην Τουρκία. Επαγγελματικά, τουλάχιστον τον χειμώνα, τα πράγματα είναι καλύτερα εδώ. Η πόλη είναι μεγάλη, κάθε μέρα γίνεται και κάτι καινούργιο, αναπτύσσονται τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ελλάδα είναι καλύτερα τους καλοκαιρινούς μήνες» εξηγεί.