Μέμος Μπεγνής: Συνάδελφος μου έκλεψε πάνω από 20.000 Ευρώ

28.04.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με μία» ήταν ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής και μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής τον ρώτησε πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση και κατά πόσο είναι καλός ή όχι στη διαχείριση χρημάτων.

«Δεν μπορώ να είμαι από πάνω. Έκανα ταχυφαγείο στην Σαλαμίνα. Πρέπει να είσαι εκεί για να βγάλεις λεφτά. Εγώ νόμιζα ότι δίνεις κάποια χρήματα κάνεις επιχείρηση, το τρέχει άλλος και σου έρχονται τα λεφτάκια στην τσέπη. Δεν είναι έτσι. Δεν έχω πάρει λεφτά καθόλου από εκεί και θέλω και να αποχωρήσω. Δεν το έχω το επιχειρείν, οπότε δεν έχω διαχειριστεί σωστά τα χρήματα μου. Κάποιος άλλος, όμως, θα μπορούσε να πει ότι τα έχω διαχειριστεί σωστά γιατί το να κάνεις ταξίδια είναι επένδυση. Εγώ εκεί τα χαλάω τα λεφτά μου, στα ταξίδια, έχω ταξιδέψει πάρα πολύ. Μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου αρέσει να μπαίνω σε ένα αεροπλάνο και να πηγαίνω σε μέρη που δεν έχω δει ποτέ. Με την κρίση στριμώχτηκα πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Είμαι μια χαρά τώρα, είμαι καλά και δε θα ήθελα να το ξαναβιώσω αυτό. Οπότε τώρα προσέχω καλύτερα», απάντησε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Για το γεγονός εάν δανείζει χρήματα, ο Μπεγνής απάντησε θετικά, τα οποία δεν έχει πάρει ακόμα πίσω, ενώ πρόσθεσε πως τον έχει κατακλέψει συνάδελφος του μέσω πιστωτικής κάρτας στο θέατρο.

«Κάποια στιγμή έλειψα πήρε προφανώς αυτός την πιστωτική. Δεν ήταν κλεπτομανία, ήταν απάτη κανονική. Έχασα πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ μέσω αυτού. Λίγο παραπάνω από τα μισά μου τα έδωσε πίσω η τράπεζα γιατί αποδείχτηκε ότι δεν τις είχα κάνει εγώ αυτές τις αγορές. Ήμουν και βλάκας γιατί στους λογαριασμούς τους αναλυτικούς έβλεπα εγώ το ποσό και πλήρωνα την κάρτα μου χωρίς να βλέπω τι έχει ξοδευτεί. Κι αυτό πάνω από 7 – 8 μήνες».