Ρουβάς - Ζυγούλη: Καυτά φιλιά πριν το γάμο (φωτό)

29.04.2015
Πρόσφατα, ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε ότι ο γάμος του με την Κάτια Ζυγούλη δεν αργεί. Και καταλαβαίνεις, ότι πλέον περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα τη μεγάλη μέρα, που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου οι δικοί μας… Brangelina.

Εξάλλου, και η Κάτια σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι ο γάμος τους θα είναι ένα μεγάλο πάρτι, που το περιμένουν πώς και πως τα τρία τους παιδιά, ειδικά η μεγαλύτερη κόρη τους Αναστασία.

Μέχρι να έρθει, όμως, η ώρα εκείνη (άγνωστο πότε) το ζευγάρι επαγγελματικά τρέχει και δε φτάνει. Ειδικά, αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Ωστόσο, βρίσκουν λίγο χρόνο για τους ίδιους και έτσι πριν λίγες μέρες γευμάτισαν στο Κολωνάκι.

Εκεί, βρέθηκε και ο φακός του περιοδικού ΟΚ, όπου απαθανάτισε το ερωτευμένο ζεύγος σε τρυφερές στιγμές, ενώ «τσάκωσε» και το καυτό φιλί που έδωσαν. Μετά το γεύμα, ο Σάκης αποχώρησε με τους συνεργάτες του καθώς είχε πρόβες ενόψει της συναυλίας του στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (2/5), όπου θα ερμηνεύσει το Άξιον Εστί. Και η Ζυγούλη πήγε για fitting σε ατελιέ σχεδιαστών στο πλαίσιο της παρουσίασης του Madwalk.