Ρόζι Χάντινγκτον - Ο άγγελος της Victoria’s Secret σε στέλνει στην κόλαση [photos]

02.05.2015
Μπορεί όταν ήταν μικρή να ήταν -όπως έχει πει η ίδια- το πιο κοντό παιδί του σχολείου και να την πείραζαν οι συμμαθητές της για τα χείλη της, αλλά μάλλον τώρα τα αγόρια θα έχουν άλλη άποψη.

Εκτός από Άγγελος της Victoria’s Secret και σούπερμοντελ, η Ρόζι έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην τρίτη ταινία των «Τρανσφόρμερς» σα διάδοχος της Μέγκαν Φοξ, ακούγοντας, βέβαια, όχι και τόσο θετικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες.

Παρ’ όλ’ αυτά η σήμερα 28χρονη Ρόζι δέχτηκε και νέα πρόταση και θα τη δούμε φέτος στην ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», ενώ έχει δηλώσει ότι η υποκριτική την ενδιαφέρει.

Το 2011 το περιοδικό FHM την ανακήρυξε την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου και το περιοδικό Maxim ήταν πρώτη στη «Hot 100» λίστα του, ενώ το 2013 το Models.com την κατέταξε τρίτη στη λίστα με τα 20 πιο σέξι μοντέλα του κόσμου.

Και ενώ θα μπορούσε να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα, η Ρόζι είναι σε σχέση με τον 47χρονο Τζέισον Στέιθαμ από τον Απρίλιο του 2010 έως σήμερα, ενώ μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες.