Αναστασία Δρακά: "Υποδύομαι... εμένα"!

04.05.2015
Η Αναστασία Δρακά εξηγεί πώς βρέθηκε στο «Μπρούσκο», μιλά για το άγχος πριν από το γύρισμα και απαντά στις φήμες για τα προσωπικά της.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «Μπρούσκο»; Μέτρησε το γεγονός πως συνυπήρξες με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Dancing with the stars;

Η συμμετοχή μου ούτε εγώ κατάλαβα πώς προέκυψε. Ηταν κάτι ξαφνικό. Δεν θεωρώ ότι μέτρησε το γεγονός ότι υπήρξαμε ζευγάρι στο DWTS με τον Θεοχάρη αλλά η χημεία που έχουμε σαν άνθρωποι, ότι ίσως ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου είδαν κάτι σε μένα που τους έκανε να μου προτείνουν να παίξω...

Αντιμετώπισες δυσκολίες στα πρώτα γυρίσματα που πήρες μέρος;

Δεδομένου ότι είχα άνεση με την κάμερα λόγω του show, θεώρησα ότι δεν θα είχα πρόβλημα... Γελάστηκα όμως γιατί τη στιγμή που έπρεπε να γράψουμε σκηνή τα έπαθα όλα, πανικό, τρέμουλο, άγχος μήπως ξεχάσω τις ατάκες μου, άγχος μήπως με πιάσουν τα γέλια... Αλλά τα αντιμετώπισα με ψυχραιμία και ακολουθώντας τις οδηγίες των επαγγελματιών του είδους.

Μετά τη συμμετοχή σου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 σκέφτεσαι να αφήσεις τον χορό για την υποκριτική;

Ο χορός είναι η πρώτη μου αγάπη και η παντοτινή, δεν θα τον εγκατέλειπα ποτέ.

Τι σχόλια εισπράττεις για την παρουσία σου στο «Μπρούσκο»;

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ θετικά, αν σκεφτεί κάνεις ότι είμαι άπειρη... Υπάρχουν και αρνητικά τα οποία είναι δεκτά!

Ερχομαι στις εξελίξεις της σειράς. Ο Πάτροκλος παντρεύεται την Αννα. Πώς θα πορευτούν από `δώ και πέρα;

Ο Πάτροκλος παντρεύεται την Αννα καθαρά από συμφέρον... Η πορεία τους είναι λίγο περίεργη.. Υπάρχουν εντάσεις, καβγάδες αλλά και στιγμές πάθους.

Εντοπίζεις κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα που υποδύεσαι με τον εαυτό σου;

Από τη μέχρι στιγμής εξέλιξη του ρόλου μπορώ να πω ότι ίσως να υποδύομαι και τον εαυτό μου. Έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την Αννα.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω και για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσωπική σχέση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη...

Νομίζω πως η ερώτηση αυτή έχει αρχίσει να χάνει λίγο την ουσία της. Με τον Θεοχάρη έχουμε μια πολύ άψογη σχέση και συνεργασία. Περνάμε πολλές ώρες μαζί καθημερινά, γελάμε πολύ, είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο στο οτιδήποτε. Τώρα τα πιο προσωπικά δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν και πόσω μάλλον τον κόσμο που έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα καθημερινά.

9 Μαΐου 2015
22 Χρονια TV Εθνος

Εύχομαι στο «TV Εθνος» να τα εκατοστίσει... Κάθε νέο χρόνο με τις διπλές πωλήσεις από τον προηγούμενο και με πολλές αποκλειστικότητες και hot news... Σας φιλώ γλυκά!

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ