Η Κέιτ Χάvτσον κουρεύτηκε -Πώς σου φαίνεται;

08.05.2015
Οι ανάγκες του νέου της ρόλου επέβαλλαν... ψαλίδι. Και η διάσημη ηθοποιός, όχι μόνο υπάκουσε, αλλά ενθουσιάστηκε κιόλας.

Μπορεί η μακριά ξανθιά κώμη να αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Κέτι Χάντσον (Kate Hudson) όμως εφόσον της ζήτηθηκε να κόψει τα μαλλιά της για την τελευταία δουλειά της, ούτε καν το συζήτησε.

Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων βρήκε την 36χρονη ηθοποιό στο κομμωτήριο, όπου κουρεύτηκε. Από εκεί και το πρώτο ποστάρισμα του νέου λουκ.

Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η Κέιτ πόσταρε τη φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια χωρίς καν να περιμένει να της τα στεγνώσουν πρώτα τα μαλλιά. Φανταζόμαστε θα ακολουθήσουν κι άλλες εικόνες. Στο ύψος του ώμου λοιπόν το νέο μαλλί της Χάντσον και εμείς ψηφίζουμε σίγουρα υπέρ ως προς την αλλαγή.

Στο Instagram της Κέιτ Χάντσον βρήκαμε ακόμη μία γλυκύτατη φωτογραφία από το πρωινό των γενεθλίων της που γιόρτασε πρόσφατα.

Η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τους δυο γιους της, τον 11χρονο Ράιντερ από τον γάμο της με τον Κρις Ρόμπινσον και τον 3χρονο Μπίνγκαμ από τον αρραβώνα της με τον Μάθιου Μπέλαμι. Τι άλλο θέλει;