Μάντυ Περσάκη- Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το απίστευτο νεοκλασικό σπίτι τους στο Μετς

08.05.2015
Διακοσμημένο στο ύφος του mix 'n match και με τοίχους το σπίτι του ζευγαριού κλέβει τις εντυπώσεις. Η αγαπημένη γωνιά του Αλέξανδρου, το αίθριο με τον κρεμαστό του κήπο!

Το πανέμορφο σπίτι τους άνοιξαν η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και ο πρωταθλητής του kick boxing, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ξεναγώντας το περιοδικό ΟΚ στις αγαπημένες τους γωνιές. Η όμορφη γυμνάστρια αποκάλυψε πως το σπίτι το κληρονόμησε από τη γιαγιά της, το ανακαίνισε ριζικά μετατρέποντάς το σε μοντέρνο οφτ, κράτησε πολλά από τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα και μετά το γάμο εγκαταστάθηκε με τον Αλέξανδρο εκεί.

Διακοσμημένο στο ύφος του mix 'n match και με τοίχους βαμμένους στις αποχρώσεις του γκρι το σπίτι του ζευγαριού κλέβει τις εντυπώσεις. Η αγαπημένη γωνιά του Αλέξανδρου; Το αίθριο με τον κρεμαστό του κήπο!

"Ταιριάζουμε πολύ και ως συγκάτοικοι. Ο Αλέξανδρος με συμπληρώνει - ό,τι δεν κάνω εγώ καλά, το κάνει έκεινος και το αντίστροφο. Πριν παντρευτούμε τσακωνόμαστε περισσότερο, τώρα ποτέ"΄, εξομολογείται η γυμνάστρια. "Η Μάντη είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία συζώ. Μου αρέσει να τη φροντίζω και να την περιποιούμαι" συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και οι δυο τους προσθέτουν:
"Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και θέλουμε να γίνουμε γονείς. Τα παιδιά είναι θείο δώρο. Μακάρι να έρθει σύντομα!".