Ο Τζόνι Ντεπ έχει θέμα με το νόμο & την πληρώνουν τα σκυλιά του

14.05.2015
Τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ κινδυνεύουν με θανάτωση αν δεν απομακρυνθούν από την Αυστραλία το γρηγορότερο.

Ο 51χρονος ηθοποιός βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα της ταινάις Πειρατές της Καραιβικής, "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". υποδεύοντας τον διάσημο Κάπταιν Τζακ Σπάροου κι έχει πάρει μαζί του και τα δύο αγαπημένα του Γιορκσάιρ Τεριέ.

Ο Αυστραλός υπουργός της χώρας, ωστόσο, αποφάνθηκε πως τα τεριέ εισήχθησαν στη χώρα παράνομα, δίχως τις απαραίτητες πιστοποιήσεις κι έγγραφα.

"Κατά την άποψή μου είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, ενσαρκώνει τον Τζακ Σπάροου θαυμάσια αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση του νόμου"

Πρόσθεσε επίσης πως αν πραγματικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά θα πρέπει να ακολουθηθούν οι διαδικασίες.

"Εάν πραγματικά δεν μπορεί να ζήσει χωρις τον Πίστολ και τον Μπου, εάν η ζωή είναι αδύνατη χωρίς τον Πίστολ και τον Μπου, θα πρέπει να ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες καραντίνας, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα σκυλιά που μπαίνουν στη χώρα.

Ο υπουργός μάλιστα ισχυρίστηκε πως μόλις ο Τζόνι μυρίστηκε το πρόβλημα έβαλε τα σκυλιλα σε ένα ξενοδοχείο σκύλων αλλά όπως λέει ο πολιτικός δεν θα υπάρξει ανοχή καθώς ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις και δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά που να ευνοούν τους διάσημους.

Ο κύριος Ντεπ ή θα πρέπει να επιστρέψει τα σκυλιά του πίσω στην καλιφόρνια ή θα γίνει ευθανασία. Έχει στη διάθεσή του 50 ώρες.