Θα ξετρελαθείς με το κουκλίστικο σπίτι της Shaya (φωτό)

14.05.2015
Τις πόρτες της μοντέρνας και κουκλίστικης μονοκατοικίας της ανοίγει αυτή την εβδομάδα η Shaya για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού.

Η νεαρή τραγουδίστρια τα τελευταία τρία χρόνια μένει σε μία υπέροχη μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και όπως εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ, επέλεξε να μείνει σε μονοκατοικία, αφού ήθελε να υπάρχει χώρος και άνεση να φιλοξενήσει το studio ηχογράφησης που έχει δημιουργήσει και να μην ενοχλεί τους γείτονες. Η αυλή του σπιτιού είναι ο χώρος όπου η Shaya περνά τον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνοντας, μόλις ο καιρός ανοίγει.

Όσο για το εσωτερικό της, τη διακόσμηση την ανέλαβε αποκλειστικά η ίδια. «Η τραπεζαρία και ο μπουφές είναι στο σαλόνι είναι οικογενειακά κειμήλια από την οικογένεια μου» σημειώνει. Τα πατώματα είναι ξύλινα και όλοι οι τοίχοι είναι σε απαλί γκρι απόχρωση.

Στο σαλόνι δεσπόζει και μοντέρνο τζάκι, που το ανάβει πάντα τον χειμώνα. Πάνω στο τζάκι του σπιτιού της βρίσκεται η φωτογραφία με την μητέρα της Λινέτ, όταν η Shaya ήταν μόλις λίγων μηνών.

Η Shaya όταν είναι στο σπίτι είναι πάντα άβαφη και φοράει αποκλειστικά φόρμες ή σορτσάκια. «Η μέρα μου ξεκινάει πάντα με καφέ και πρωινό και στη συνέχεια γυμναστική. Έχω στο σπίτι διάδρομο, βαράκια κι ένα μηχάνημα για κοιλιακούς» αποκαλύπτει στο περιοδικό.

Η τραγουδίστρια ασχολείται αποκλειστικά και με τις δουλειές του σπιτιού (αμ πως), ενώ έχει σου λέει αδυναμία στο μαγείρεμα. «Μόνο το σιδέρωμα δε μου αρέσει καθόλου. Με ενθουσιάζει η μαγειρική» τονίζει.