"Η Κιμ Καρντάσιαν είναι κλέφτρα" (με αποδείξεις)

14.05.2015
Λένε ότι όταν κάποιος σε μιμείται είναι κολακεία, όχι όμως όταν η μεγαλύτερη αδελφή σου κλέβει συνεχώς τα ρούχα σου αλλά και το στυλ σου.

Αυτό ισχυρίζεται η Κάιλι Τζένερ που έχει εξοργοστεί κι απογοητευτεί με τα καμώματα της 34χρονης ετεροθαλούς αδελφής της Κιμ και μιλώντας στην μεγαλύτερη αδελφή Κόρτνει ξεσπά.

"Θέλει να κάνει ό,τι κάνω εγώ. Αισθάνομαι πραγματικά ότι κλέβει το στιλ μου" λέει η 17χρονη.

Ένα παράδειγμα που έφερε ήταν η φωτογράφιση στην έρημο.

"Με το που φωτογραφήθηκα στην έρημο έσπευσε να το κάνει κι αυτή", λέει η Κάιλι ομολογώντας πώς πάντα η Κιμ πηγαίνει ένα βήμα πιο μακριά κάνοντας τις αντιγραφές της να φαίνονται πιο "cool" από αυτές της μικρής της αδελφής.

Ας θυμήσουμε τις επίμαχες φωτογραφήσεις.

Η μεγάλη αδελφή προσπάθησε να συμβουλέψει την Κάιλι να μιλήσει για τα θέματά της στην Κιμ και να της πει όλα όσα την ενοχλούν δίνοντας και μια διαφορετική οπτική, πως θα έπρεπε να νιώθει κολακευμένη.

Για του λόγου το αληθές βέβαια - να θυμήσουμε πως η Κιμ έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως κλέβει ρούχα από τη ντουλάπα της αδελφής της, ανεβάζοντας φωτογραφία στo Instagram.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, σου υπενθυμίζουμε παλαιότερα στιγμιότυπα με εμφανείς τις ομοιότητες μεταξύ των δύο αδελφών. Ποιά κλέβει το στιλ της άλλης;

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα ντοκουμέντα κι εσύ αποφασίζεις.

Οι δυό τους φωτογραφίζονται με παρόμοιο (ή το ίδιο) μαγιό

Αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις τους δε διαφέρουν και πολύ

Ποιά έκλεψε την ιδέα από ποιά άραγε γι΄ αυτή τη selfie;

Η στάση του σώματος μαρτυρά πολλά. Τουλάχιστον σε αυτές τις φωτογραφίες τα ρούχα (τουλάχιστον από χρωματική άποψη) διαφέρουν