Λενουάρ: Το μοντέλο που γλίτωσε την αυτοκτονία και έφτασε στις Κάννες [photos]

14.05.2015
Απαστράπτουσα και 6 μηνών έγκυος η Νοεμί Λενουάρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών - ποιος να πίστευε ότι 5 χρόνια πριν η Γαλλίδα καλλονή έκανε τραγική απόπειρα αυτοκτονίας!

Απαστράπτουσα και 6 μηνών έγκυος, η Νοεμί Λενουάρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών - ποιος να πίστευε ότι 5 χρόνια πριν η Γαλλίδα καλλονή έκανε τραγική απόπειρα αυτοκτονίας!

Το πανύψηλο μοντέλο, Noémie Lenoir έκανε μια chic εμφάνιση με κίτρινο φόρεμα εγκυμοσύνης στην πρεμιέρα της ταινίας «Ψηλά το κεφάλι», στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατρίν Ντενέβ και παίζεται στο Φεστιβάλ των Καννών. Η εξωτική ηθοποιός έχει ήδη ένα παιδί 6 ετών και πατέρας του είναι ο ποδοσφαιριστής Claude Makelele, πρώην παίκτης της Ρεάλ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μοντέλο υπήρξε μούσα της L'Oréal, «Άγγελος» της Victoria's Secret, ενώ πόζαρε επί χρόνια και για το Sports Illustrated και τη φίρμα Marks & Spencer. Η μητέρα της γεννήθηκε στο γαλλικό νησί Réunion στον Ινδικό Ωκεανό, και η καταγωγή της είναι από τη Μαδαγασκάρη.

Η ζωή της όμως δεν υπήρξε στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού το υπέροχο αυτό πλάσμα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2010. Η Λενουάρ βρέθηκε αναίσθητη σε πάρκο κοντά στο σπίτι της στο Παρίσι οπου διέμενε, από περαστικό που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Μίλησε μάλιστα για την απόπειρα αυτοκτονίας της τον Φεβρουάριο του 2011 στον βρετανικό Guardian, λέγοντας ότι έχει κάνει «κάτι πολύ πολύ ηλίθιο».