Τραγικό: Δες πώς κατάντησε ο γόης Τζόναθαν Ρις Μάγιερς

18.05.2015
Σοκ προκαλούν οι πρόσφατες εικόνες του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος, όπως φαίνεται κατρακύλησε άσχημα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς (Jonathan Rhys Mayers) έχει "θέματα" με τις καταχρήσεις και το αλκοόλ, όμως αυτή την εικόνα πρώτη φορά τη βλέπουμε.

Ο 36χρονος ηθοποιός που είναι διάσημος τόσο για το ταλέντο, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση, απαθανατίστηκε σε άθλια κατάσταση, ατημέλητος, άπλυτος, προφανώς μεθυσμένος, με το παντελόνι ξεκούμπωτο και με ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι να περιφέρεται σχεδόν αποπροσανατολισμένος στους δρόμους του Λονδίνου.

Εικόνες τραγικές για έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος όμως είχε αντιμετωπίσει προβλήματα και στο παρελθόν καθώς δεν είναι άγνωστο ότι είχε αποπειραθεί μέχρι και να αυτοκτονήσει το 2011.

Και για να κλείσουμε με όμορφες εικόνες και την ευχή να βρει τη δύναμη να ζητήσει τη βοήθεια που χρειάζεται, ας θυμηθουμε τον Τζόναθαν Ρις Μάγιερς σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του. Στο "Match Point" του 2005 (επάνω) και πιο κάτω, το "Κάν' το όπως ο Μπέκαμ" του 2002, το τηλεοπτικό "Τudors" και το πιο πρόσφατο "Drakula".