Δούκισσα: Μεγάλη ανατροπή στη σχέση της με Θεοδωρίδη! (φωτό)

20.05.2015
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο έρωτας τούτος θα φτάσει μέχρι και την εκκλησίας.

Δεν είναι, όμως, λίγοι και εκείνοι που απορούν (κατά κάποιον τρόπο) πώς μέσα σε τέσσερις μήνες σχέσης είναι τόσο… άνετοι. Και ναι, εδώ έρχεται η μεγάλη ανατροπή, αφού προκύπτουν νέα δεδομένα στη σχέση τους.

Το περιοδικό ΟΚ φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα φωτογραφίες του ζευγαριού από κοινές διακοπές στη Μύκονο, πέρυσι το καλοκαίρι! Ω ναι. Και συγκεκριμένα τραβήχτηκαν πέρυσι τον Αύγουστο. Και όπως διακρίνεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ανάμεσα τους υπάρχει οικειότητα και άνεση, που σημαίνει ότι ή είναι ζευγάρι από τότε ή έστω τότε ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα τους.

Το πρωί της Τετάρτης (20/5) στο Mega Με ΜΙΑ ήταν καλεσμένος ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού, ο οποίος ανέφερε: «Η ίντριγκα, λοιπόν, είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί 31 Αυγούστου του 2014. Αυτό το ειδύλλιο το έχουμε μάθει εδώ και περίπου 4 μήνες, ενώ ξαφνικά βλέπεις πως αυτοί οι άνθρωποι είχαν ξεκινήσει να φλερτάρουν από το περασμένο καλοκαίρι. Το είχαν κρατήσει κρυφό για πολλούς μήνες!». Η Χριστίνα Πολίτη, πάλι, συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό έχουν φορτσάρει τώρα, είναι σίγουροι για τη σχέση τους. Τώρα πάμε για κουφέτα!»