Σοκάρει η εικόνα της Αμάλ Κλούνεϊ -Μάθε πόσα κιλά είναι

25.05.2015
Η σύζυγος του Τζορτζ ήταν αδύνατη, αλλά τώρα το πράγμα έχει παραγίνει! Μήπως είναι άρρωστη;

Εντάξει... Είναι το σκαρί της! Έτσι λένε όσοι υποστηρίζουν ότι η Αμάλ Κλούνεϊ (Amal Clooney) δεν πάσχει από ανορεξία -ή κάτι άλλο. Απλά είναι αδύνατη από φυσικού τους. Οι τελευταίες φωτογραφίες όμως... σοκάρουν!

Μετράμε κόκαλα, στην κυριολεξία. στο σώμα της 37χρονης Αμάλ, ενώ η επιλογή ρούχου που έκανε για την πρεμιέρα της ταινίας "Tomorrowland" στο Τόκιο, μόνο "ατυχής" μπορεί να χαρακτηριστεί.

Καχεκτική, σκευρωμένη, αν και χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Αμάλ συνόδευσε τον σύζυγό της, Τζορτζ (George) στην επίσημη εκδήλωση όπου ξεχώριζαν τρομακτικά τα... κόκαλα της λεκάνης της!

Με ύψος στα 1,75, η λιβανέζικης καταγωγής κυρία Κλούνεϊ λέγεται ότι ζυγίζει μόλις 45 κιλά, που είναι τρομακτικά λίγα! Όχι ότι υπήρξε και ποτέ πιο στρουμπουλή, αλλά ακόμη και τα 5-7 κιλά που λέγεται ότι είχε παραπάνω μέχρι και στον γάμο, ήταν πιο... ανθρώπινα. Τι συμβαίνει στην Αμάλ; Μήπως η έξτρα δημοσιότητα που "κληρονόμησε" με την κουλούρα της έπεσε βαριά; Ό,τι και να γίνει, θα πρέπει ο Τζόρτζ να την ταΐζει λίγο περισσότερο.

Και, όπως είπαμε Τζορτζ. Να την ταΐζεις, όχι να τρως. Γιατί τα μαγουλάκια του διάσημου ηθοποιού μάλλον λίγο πιο... φράπα τα βλέπουμε!!!