Ντέμι Μουρ & Ρούμερ: Πιο "δίδυμες" μαμά & κόρη δεν έχεις δει (φωτό)

26.05.2015
Η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η δεσποινίς Γουίλις είναι πραγματικά εντυπωσιακή ως προς την ομοιόητητα με τη διάσημη μητέρα της.

Όσο μεγαλώνει, η Ρούμερ Γουίλις (Rumer Willis) γίνεται ίδια η μητέρα της και όχι μόνο δεν την πειράζει αλλά το απολαμβάνει κιόλας! Το ίδιο, φυσικά και η μαμά Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Στα 26 της χρόνια, η πρωτότοκη από τις τρεις κόρες της Ντέμι και του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) φορά τα ίδια ρούχα και γυαλιά με τη μανούλα της -η οποία, παρεμπιπτόντως έχει ακριβώς τα διπλάσια χρόνια της- και ποζάρει μαζί της σε μια απίστευτη φωτογραφία.

Ιδού:

Οι λέξη "φτυστές" είναι λίγο για να χαρακτηρίσεις το διάσημο "ντουέτο" μαμάς και κόρης και η λεζάντα στο Instagram της Ρούμερ, όλα τα λεφτά: "Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις γίνει ίδια η μαμά σου"!

Στα 52 της χρόνια η Ντέμι είναι απίθανη ενώ το καμάρι για τη μεγάλη κόρη της τεράστιο.

Η Ρούμερ μόλις κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φετινό Dancing With The Stars και, μεταξύ άλλων, καμαρώνει για το κορμί που απέκτησε από τις πρόβες σε άλλα ποσταρίσματα στο Ιnstagram. Πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο χορός χτίζει το καλύτερο σώμα και ιδού η απόδειξη από τη Ρούμερ Γουίλις η οποία το χαίρεται όσο δεν παίρνει. Και με το δίκιο της!