H απόλυτη χλιδή: Η μικρή Καρντάσιαν κοιμάται με... καρχαρίες [photos]

26.05.2015
Mέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή περνούν τις διακοπές τους η οικογένεια των Καρντάσιανς. Η Κλοέ Καρντάσιαν, παρότι είναι η μικρότερη εκ των τριών αδελφών, δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Γι΄αυτό και πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από ξενοδοχείο του Ντουμπάι που πρόσφατα βρέθηκε.

Το ξενοδοχείο αυτό δεν το επέλεξε τυχαία. Τo Atlantis είναι ένα από τα πιο χλιδάτα της χώρας, καθώς διαθέτει δύο υποβρύχιες σουίτες που έχουν θέα το βυθό του ωκεανού! Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο επάνω στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah και οι δημιουργοί του το κατασκεύασαν έχοντας κατά νου το μύθο της χαμένης Ατλαντίδας.

Οι υποβρύχιες αυτές σουίτες αποτελούν σύμβολο της πολυτέλειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η τιμή τους φτάνει τα διαθέσει 8.200 δολάρια την βραδιά (στις πρόσθετες παροχές περιέχεται η δυνατότητα να απολαύσει ο πελάτης σαμπάνια Dom Perignon και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε δυνατή επιθυμία των επισκεπτών, ακόμα και την βόλτα με καμήλες!)

Σημειώστε επίσης ότι ακόμα και τα σαπούνια στα πολυτελή μπάνια είναι καλυμένα με νιφάδες χρυσού 24 καρατίων. Οι σουίτες δεν βλέπουν στην πραγματικότητα τον ωκεανό, αλλά σ’ ένα τεράστιο ενυδρείο με πάνω από 65.000 θαλάσσια είδη και δημιουργούν την οφθαλμαπάτη ότι ο επισκέπτης βρίσκεται στον βυθό.

The first thing I asked was "There are no whales right?!?"

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Khloé (@khloekardashian) στις Μάι 24, 2015, 2:00μμ PDT