Απίστευτο: Κυκλοφόρησε φωτό της Καγιά την ώρα του τοκετού

26.05.2015
Στους ρυθμούς της νέας μαμάς Βίκυς Καγιά ζούμε από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5), οπότε και το πρώην μοντέλο καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της.

Και γίνεται στα social media της… Καγιά, αφού τόσο εκείνη όσο ο σύντροφος της ανεβάζουν φωτογραφίες από το μαιευτήριο, ενώ οι ευχές για το μωράκι του δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και προκάλεσε αίσθηση, είναι αυτή που τραβήχτηκε μέσα από την αίθουσα του τοκετού και τη δημοσίευσε ο ίδιος ο μαιευτήρας της, Βασίλης Αθανασίου στους λογαριασμούς του στα social media.

Στην επίμαχη φωτό που τραβήχτηκε λίγο πριν την καισαρική τομή, η Καγιά βρίσκεται στο χειρουργικό τραπέζι χαμογελαστή και άνετη, ενώ δίπλα της είναι ο επίσης μες στην ευτυχία και ενθουσιασμό, Ηλίας Κρασσάς. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε ο γιατρός της, ο επιχειρηματίας ήταν μέσα στον τοκετό.

Ο κ. Αθανασίου συνόδευσε τη φωτό με την εξής (κι εξίσου απίστευτη) λεζάντα: «Η έγνοια μου ίδια για όλες εσάς, αλλά όταν χαμογελάτε τόσο ωραία σαν τη Βίκυ Καγιά λίγο πριν σας ξεγεννήσω, παίρνω περισσότερη δύναμη!!!».

Ο γιατρός της Καγιά μίλησε και στην εκπομπή Mega Με ΜΙΑ για τη διάσημη πελάτισσα του, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη πήγε στο μαιευτήριο για μία απλή εξέταση αλλά η μικρή ήθελε να βγει και δε της «χάλασαν χατίρι»!

Επίσης αποκάλυψε ότι το πρώην μοντέλο πήρε μόλις έξι κιλά στην εγκυμοσύνη, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε μετά τον τοκετό, ήταν να φάει! Και επιβεβαίωσε ότι θα πάρει το όνομα Bianca. Εξάλλου, όπως είπε ο γυναικολόγος, την ώρα που μιλούσε με την παρέα του Μάρκου Σεφερλή, η Καγιά ήταν δίπλα και θήλαζε. Όσο για το που μοιάζει η μικρή; «Η μικρή έχει μακριά πόδια. Μοιάζει στο μπαμπά και στη μαμά!» είπε ο ντόκτορ της.