Πασχάλη: Πάθαμε πλάκα με το σπίτι της (φωτό)

27.05.2015
Η Σόφη Πασχάλη είναι η celebrity του τόπου, που ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της για λογαριασμό εβδομαδαιαίου περιοδικού. Και μια πλάκα την πάθαμε, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο καλόγουστα και μοντέρνα διάσημα σπίτια που έχουμε δει.

Η σέξι γυμνάστρια υποδέχτηκε το περιοδικό ΟΚ στο μοντέρνο σπίτι της στη Βούλα, που όπως αποκάλυψε, ήταν δώρο του πατέρα της όταν παντρεύτηκε. Γιατί αν δεν το γνωρίζεις, η Σόφη υπήρξε παντρεμένη για δύο χρόνια, αλλά ο γάμος της δεν είχε αίσιο τέλος. Μετά το διαζύγιο της (στα 27 της χρόνια) μένει μόνη στο υπέροχο αυτό σπίτι.

Τη διακόσμηση την έχει αναλάβει η ίδια, και όπως διαπιστώνεις από τις φωτογραφίες που δηοσιεύονται από το εσωτερικό του σπιτιού, συνδυάσει το μοντέρνο με το κλασικό, ενώ κινείται σε μίνιμαλ αισθητική. Θα δεις, δηλαδή, τους μοντέρνους καναπέδες, αλλά και την κλασική τραπεζαρία.

«Το έχω διακοσμήσει όλο μόνη μου. Μάλιστα, έχω ακολουθήσει κανόνες του feng shui. Πολλά διακοσμητικά αντικείμενα στο σαλόνι είναι διπλά, ως σύμβολα θετικής ενέργειας, όπως οι δύο ξύλινες γυναικείες φιγούρες που έφερα από τη Ρώμη πριν από έξι χρόνια, οι δύο δερμάτινοι κώνοι και τα δύο κηροπήγια πάνω στο τζάκι», δηλώνει η ίδια στο περιοδικό.

Το σπίτι της είναι φωτεινό και το λευκό που κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, το κάνει ακόμα πιο ζωντανό. Όπως για παράδειγμα, η μοντέρνα κουζίνα της που χύνεται από άπλετο φως. Σε λευκους τόνους κινούνται και οι πίνακες, που δίνουν έναν μοντέρνο τόνο.

Εξίσου, μοντέρνα είναι και η κρεβατοκάμαρα της γνωστής γυμνάστριας, με το λευκό να κυριαρχεί κι εδώ. Μάλιστα, πίσω από το κρεβάτι της δεσπόζει ένας τεράστιος πίνακας με έναν γιγάντιο σκύλο κι ένα γατάκι.

Η Πασχάλη έχει αδυναμία στα ζώα, ενώ τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστη με τη Λούση. Ένα πανέμορφο σκυλάκι, δώρου του συντρόφου της, Τζίμη Τσενεμπή. Μάλιστα, όπως παραδέχεται η Πασχάλη, την παίρνει παντού μαζί της, ακόμα και στο γυμναστήριο. "Είναι πολύ ήρεμη και φιλική με όλους" δηλώνει χαρακτηριστικά.