Η Οικονομάκου διαθέτει αυτό το σώμα (& τρώει τηγανιτές πατάτες κάθε μέρα)

27.05.2015
Θα μας τρελάνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η νεαρή ηθοποιός φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ με μαγιό και μιλάει για όλα.

Κι αν πιστεύεις πως το κορμί της ηθοποιού έχει φτιαχτεί με κόπο και θυσίες- διατροφικές, κάνεις λάθος. Η Οικονομάκου, διαθέτει καλά γονίδια όπως τονίζει η ίδια αφού δεν περνάει ημέρα που να μην φάει τηγανιτές πατάτες και κάποιο λιπαρό φαγητό και έχουν υπάρξει και περίοδοι στη ζωή της που έτρωγε και παραπάνω με σκοπό να πάρει μερικά κιλά.

Η Αθηνά αποκαλύπτει πως δεν έχει μετρήσει ποτέ πόσες θερμίδες καταναλώνει, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα ενώ ακόμα και στη φροντίδα του προσώπου και σώματός της, κάνει απλά τα βασικά.

Η Οικονομάκου αποκαλύπτει μάλιστα πώς έχει έξι χρόνια να πάει κομμωτήριο, έκανε φέτος πρώτη φορά καθαρισμό προσώπου ενώ ακόμα και την αποτρίχωση την βολεύει με δυσκολία και μετά από αναβολές στο πρόγραμμά της.

Kαι δεν είναι μόνο η φωτογράφηση στο ΟΚ. Και στο Instagram η Οικονομάκου έχει πολλές φορές αποδείξει πόσο κορμάρα είναι.

Summer in Greece❤ #sea #sun #friends #mykonos #summer15 #inlove #photooftheday #instastyle #instyle #panamahat #instasummer #instamood #swimwear #MelissaOdabash #saltwater #photocredits @kathrintheo 🙏🏼

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Athina Oikonomakou Official🎭 (@athinao1konomakou) στις