Η κόρη του Ράιαν Ο' Νιλ το "γύρισε" στις γυναίκες

28.05.2015
Βραβεύτηκε με Όσκαρ στα 10, υπήρξε παντρεμένη με τον Τζον ΜακΕνρό και έχουν μαζί 3 παιδιά. Σήμερα η Τέιτουμ Ο' Νιλ έγινε bisexual.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 51χρονη κόρη του Ράιαν Ο' Νιλ (Ryan O' Neal) μιλώντας στο περιοδικό "People".

Η Τέιτουμ Ο' Νιλ (Tatum O' Neal) βραβεύτηκε με το βραβεί Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Paper Moon" το 1974, όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Το 1986 παντρεύτηκε τον διάσημο τεννίστα Τζον ΜακΕνρό (John McEnroe), με τον οποίο έκαναν τρία παιδιά και χώρισαν τελικά το 1994.

Τα προβλήματα που λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά καθώς και με τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της που έγινε μέχρι και ριάλιτι δεν τα έκρυψε ποτέ, όπως δεν κρύβει και την τωρινή ροπή της προς το άλλο φύλλο.

"Μου αρέσουν οι γυναίκες. Τελευταία έβγαινα μόνο με γυναίκες" παραδέχτηκε μιλώντας στο "People" η Τέιτουμ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι "δεν είναι αυστηρά το ένα ή το άλλο" ως προς τη σεξουαλικότητά της. .Δεν τους ξέγραψε τους άντρες τελείως δηλαδή. Μάλλον προς bisexual και αυτή και όχι λεσβία. (Στη φωτογραφία επάνω η Τέιτουμ σήμερα με τον γιο της, Κέβιν)

Η Τέιτουμ, η οποία παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο ευτυχισμένη από όσο υπήρξε ποτέ στη ζωή της, αποκαλεί τις γυναίκες τα πιο σπουδαία όντα στη γη ενώ πιστεύει ότι στο σύνολο είναι πιο έξυπνες από τους άντρες.

Οι επόμενες φωτογραφίες έρχονται από τον λογαρισμό της ηθοποιού στο Instgagram όπου ποστάρει συχνά πυκνά εικόνες από το παρελθόν