Καμηλά: Όλη η φωτογράφηση με το μαγιό που ξεσήκωσε [photos]

28.05.2015
Χαμός έγινε στο διαδίκτυο με τη φωτογράφηση της Αλέκας Καμηλά στο περιοδικό YOU με τα μαγιό της φίλης της, Jade Vuksevic.Η Jade είναι κι εκείνη σύζυγος πρώην μπασκετμπολίστα, του Dusan Vuksevic, και κάνουν συχνή παρέα.

Έχει τρία παιδιά και έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι «τις έχει κάνει τις ενεσούλες της». Παρά ταύτα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Αλέκα Καμηλά είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και μάλιστα στο παρελθόν έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις, κυρίως με εσώρουχα και μαγιό.

Πίσω στην εποχή που ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς αγωνιζόταν στο NBA, η Αλέκα έλαβε τον τίτλο της πιο «sexy συζύγου μπασκετομπολίστα» - και τον τιμάει αυτόν τον τίτλο μέχρι και σήμερα. Πλέον εργάζεται ως παρουσιάστρια και όχι ως μοντέλο, όμως για τα μαγιό της φίλης της έκανε μια εξαίρεση: «Είναι το πρώτο της βήμα και θέλω να τη βοηθήσω και να την στηρίξω γιατί το αξίζει» δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό για την φωτογράφησή της.

Ρετούς υπάρχει αλλά όχι αποφασιστικής σημασίας - και το παραδέχτηκε και η ίδια η Καμηλά στον αέρα της εκπομπής της με την Κατερίνα Καινούργιου να την αποθεώνει και να απαντάει σχεδόν επιθετικά στον Γιώργο Λιάγκα που αναρωτήθηκε αν είναι φυσικό το ... στήθος της Καμηλά.

Η Αλέκα απάντησε: «Γιώργο μου δεν τα ρωτάνε αυτά σε μία γυναίκα. Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντησή μου» κι έκλεισε με νόημα το μάτι.

Δες τις φωτογραφίες: