Το κορμί Ειρήνη σαβουριάζει από το πρωί! (να την πιστέψουμε;)

29.05.2015
Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει κάποια… μυστική συμφωνία ή πρόκειται για νέα μόδα, αλλά τις τελευταίες κυρίως μέρες βγαίνει το ένα μετά το άλλο κορμί της showbiz και προσπαθεί να σε πείσει ότι τρώνε τα πάντα.

Τη μία έχεις την Αθηνά Οικονομάκου να σου λέει ότι τρώει κάθε μέρα τηγανιτές πατάτες και την άλλη έρχεται να σε αποτελειώσει το body της σόουμπιζ, Ειρήνη Παπαδοπούλου, που δηλώνει ότι… σαβουριάζει από το πρωί.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στα Καρντάσιανς και δήλωσε ότι για πρωινό τρώει μακαρόνια με ομελέτα! «Τρώω για πρωινό μακαρόνια με ομελέτα. Εννοώ μακαρονάδα κανονική» δήλωσε. Κι εκεί που πας να συνέλθεις και λες, ότι για εκείνη… πρωί είναι το μεσημέρι, σου ξεκαθαρίζει η κουκλίτσα: «Το μεσημέρι θα φάω ό, τι έχουμε για φαγητό. Μπορεί να είναι κοτόπουλο, μπορεί να είναι και παστίτσιο. Και εννοείται ότι τσιμπολογώ και ενδιάμεσα».

Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου, έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας, μαζί κι εμείς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Παπαδόπουλου δε σταμάτησε εκεί, αφού συνέχισε λέγοντας ότι γυμνάζεται μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Και με το μπαρδόν, πώς έχει φτιάξει κορμί θηλυκιάς τερμινέιτορ; Γονίδια σου λέει, η αοιδός.

Τι να πεις; Να τα σκίσεις τα πτυχία; Να τα σκίσεις….