Δες πώς είναι σήμερα η κινηματογραφική "Άνι"

01.11.2015
Η χαριτωμένη, κοκκινομάλα μικρούλα μεγάλωσε και χαμογελά το ίδιο χαρακτηριστικά.

Ταινία σταθμός η κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ "Άνι" το 1982 και το μουτράκι της μικρής πρωταγωνίστριάς του παραμένει μέχρι και σήμερα το ίδιο χαρακτηριστικό.

Η Αϊλίν Κουίν (Aileen Quinn) ήταν 11 χρονών όταν κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη μοναδική της ερμηνεία στο πλευρό του "Ντάντι Γουόρμπακς" Άλμπερτ Φίνεϊ (Albert Finney).

Σήμερα, η κοκκινομάλα Αϊλίν συνεχίζει την καριέρα της στο πεντάγραμμο.

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια, η 43χρονη σήμερα Αϊλίν Κουίν έχει το δικό της συγκρότημα και πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο. Με αυτές τις δύο φωτογραφίες η Κουίν ευχαριστεί τους φίλους της που τον επέλεξαν.

"Aileen Quinn & The Liping Lizzards" το συγκρότημα και η Αϊλίν καμαρώνει... ξάπλα στο καπώ αυτοκινήτου ενώ δεν σταματά να χρησιμοποιεί τον διάσημο ρόλο της για διαφήμιση.

Στην ταινία του 1982, την παράσταση έκλεψαν δίπλα στην "Άνι" και η θρυλική Κάρολ Μπερνέτ (Carol Burnett) στον ρόλο της "Μις Χάνιγκαν" (κέντρο) μαζί με τον κακό αδελφό της "Ρούστερ" τον οποίο ερμήνευσε αριστοτεχνικά ο Τιμ Κάρι (Tim Curry) και τη σύντροφό του "Λίλι" από την Μπερναντέτ Πίτερς (Bernadette Peters).

Στα 69 του χρόνια ο Τιμ Κάρι έχει διάφορα προβλήματα με την υγεία του ενώ στην πρώτη του εμφάνιση μετά το πρόσφατο εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε και πόζαρε με την "Άνι" Αϊλίν.

Η συνάντηση των δύο ηθοποιών πραγματοποιήθηκε 33 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία του φιλμ Άνι με την ευκαιρία της βράβευσης εκείνου με το βραβείο συνολικής προσφοράς (The Actors Fund Lifetime Achievement Award) στο περιθώριο των βραβείων Tony.

Το ριγιούνιον ήταν πολύ συγκινητικό και οι δυο τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο ενώ αποκάλυψαν ότι είχαν αν συναντηθούν 30 ολόκληρα χρόνια.