Παπαναστασίου: Η εξομολόγηση για την αυτοκτονία της κόρης του

12.06.2015
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Πέμπτης (11/6) ο Νίκος Παπαναστασίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και η τελευταία του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ο ηθοποιός, που τη δεκαετία του 80, άφησε εποχή ως «Λαλάκης, ο εισαγόμενος», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, μίλησε για πολλά.

Ωστόσο, συγκινητική ήταν η στιγμή που με δυσκολία αναφέρθηκε στην αυτοκτονία της κόρης του, πριν τέσσερα χρόνια! Με σκυμμένο το κεφάλι και με τις λέξεις να βγαίνουν μετά βίας, μίλησε για το χαμό της 23χρονης κόρης του, που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο δωμάτιό της.


«Αυτό είναι το χειρότερο που μου έχει συμβεί. Δε μπορούμε να ξεφύγουμε από κάποια πράγματα, μένουν στη ζωή μας ανεξίτηλα. Όσα χρόνια κι αν περάσουνε, όσα έργα κι αν έχω παίξει, είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να τις αποχωριστώ! Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ, δεν γίνεται!», είπε.

Και εξήγησε ότι μετά την τραγική απώλεια ήρθε πολύ κοντά με το γιο του, αφού έχει στηριχτεί πλέον πάνω του. «Μετά από αυτό δέθηκα περισσότερο με το γιο μου. Ακούμπησα, ίσως περισσότερο κι απ’ ό, τι έπρεπε, επάνω του. Δεν μου το λέει αυτό, αλλά το βλέπω στα μάτια του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

H 23χρονη κόρη του Νίκου Παπαναστασίου, Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, το Σεπτέμβριο του 2011. Όπως είχε εξομολογηθεί τότε ο Παπαναστασίου, στο περιοδικό «Ciao», πήρε όλη τη σακούλα με τα χάπια που της είχε δώσει ο γιατρός για να αντιμετωπίσει τη βουλιμία από την οποία υπέφερε.