Παντρεύτηκε ο Μπάρκουλης με "χορηγίες" φίλων (φωτο)

21.06.2015
Γαμπρός στα 79 του χρόνια ντύθηκε ο Ανδρέας Μπάρκουλης το βράδυ της Παρασκευής (18/6). Κι έκανε πραγματικότητα τη μεγάλη του επιθυμία: να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Μαρία.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2001, αλλά όπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη, ο σπουδαίος ηθοποιός ήθελε πολύ να παντρευτούν.

«Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετή να μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ο γάμος, όπως εξήγησε η ίδια (αφού πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν) έγινε... με χορηγίες φίλων. Που σημαίνει ότι τα πάντα: από το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστουμι, το στολισμό, τις μπομπονιέρες είχαν προσφερθεί ως δώρα από φίλους τους επιχειρηματίες.

Η τελετή και η δεξίωση έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Έφη Θώδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, και αρκετοί άλλοι. Μάλιστα, οι τραγουδιστές καλεσμένοι πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν για το ζευγάρι.

Δίπλα τους ήταν ο γιος τους, Νικόλας ο οποίος έδωσε τη μαμά του στο μπαμπά του. Ο σπουδαίος ηθοποιός εμφανώς ταλαιπωρημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ήταν συγκινημένος.

Η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το προφίλ της στο Facebook ευχαρίστησε όλους όσοι τους βοήθησαν για να γίνει ο γάμος, ενώ στις τηλεοπτικές κάμερες δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για τους φίλους εκείνους που δεν πήγαν. Εξάλλου, η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για όλο τον κόσμο και είχε γίνει μέσα από τα social media.